Våren?!...Kanske kmr.

Sitter här i skolan bland papper och annat jox som behövs göras... Denna vecka! Så jag kan gå på ett "skönt" efterlängtat lov nästa vecka. Nice!!! Fast först mkt att göra.

Intet mkt kommer med vinden!


På schemat om FHSK står:
  1. Att finna klart alla FHSK, senast imorn (tisda')
  2. Fixa all info, som ska skickas med: ansökningsblankett - brevet -  personbevis för studier (fr skatteverket) - kopior på samtliga skolbetyg och arbetsintyg (måste ringa Göran på KH) - passfoton eller liknande - och - diagnosutlåtande...
    Jösses va de  vill ha mkt info hit och ditan.
  3. Skickas in fredag eller början av v.15



Våffelspecialare! Ej gjort... än

http://www.metro.se/2009/03/19/77426/vaffeltarta-med-hallon/

Till dessert - en söt våffeltårta med hallon.
Till dessert - en söt våffeltårta med hallon. Eller festmat!!!


Blickar mot helg! *smile... och mot sköna våren.

Hej hopp!

Snart är det vår... Ännu är det lite grått och tort, solen skiner genom slöjmolnen och jag längtar. Det lider mot värme. Och att skicka Folka ansökningar. Oj oj joj. Mkt att prioritera.

Ska ta och chilla hem...

Det känns som om denna vecka har gått lite förlorad åt att ej komma någon vart. Måndagen va ju ...sinnesjuk och sen xtremt lugn, typ. Somna då 01.20.... Tisdag va skön och skum. Onsdag rätt okej. Lät bara som en "mus som höll på att kvävas". höhöö. Torsagen sa svish. Och idag har ja också varit seg.

Är iaf klar med 1:a insjungningarna av sångtexterna. Och tror ja inte behöver redigera någe mer heller. Det får ja isf ta med Barbro, KH:s husmor.

Upps, gotta go!

T = Torsdag idag!!!/Time/True///Tillföra eller Tjälpa m.m.

Jahaa, igår va det onsdag - idag torsdag.

Burr! Jag skräms av tanken att tiden går så fort; att vi inte hinner med det vi hinna skall. Som PA:t och mycke mycke annat. Vi klarar inte av allt!
Det är den kalla sanningen. Allt i livet hinns inte med...

Bläkäää!!!
Det går inte att förstå. Det blir inte bättre av att bara vara ...passiv och inte lyssna av bandet, ännu en gång. Behöver ändå få höra va ni tycker. För någe tycker - trycker till - man med. Ej passiv. Ord. Tankar. Och sånt. Det har man! Så jag förstår inte riktigt va hon menar då, helt och hållet. Jag blir lite sur. Ja, lite less. Det går, men det går inte ändå. Puh! *suck  Hmm. Vete inte riktigt va jag ska göra åt saken. 
Ska lyssna av bandet först, SJÄLV och sedan ta mer ställning. Lämnar vell tbax bandinspelaren direkt - för jag pallar ej mycket nu - så blir jag av med den grejen. 

Behöver, jaa, vad behöver jag?!
Fler låtar till PA:t Manus "Månskenssången!", vilka ä riktigt svårt att hitta och ja behöver... Kärlek!!! Ja, jag behöver hjälp! Fast de - lärarna på IVP kan ej hjälpa mig med detta. Buhuu! Blir såååå trött.

Nu ska jag hitta svar på de frågor som ja ock har...

Har ni - DU - någe tips, skriv gärna till mig och jag tar tacksamt emot


Tjo hej!!!  

KH-dagen, snart hemåt igen.

Åh, det va underbart att ha sovmorgon idag... Vakna ordentligt kl.9.20, då ja bädda sänge, käka frukost och fixa i-ording mig. Vid 11-tiden. Jaa du, alldeles rätt där du. Först då satte jag igång att "arbeta". 

Kolla endel tillsammans med Epa i Folka katalogen och sedan gick jag in på datorn och har varit inne sen dess. Surfat på olika folka och gjort lite PA - skrivit på Sångtext 5 (sammanfattning av 1 & 2) .
Käka omelett... vid lunch-tid. Mumma! :P En favo rätt! Yes!!!

Innan fyra gick Epa och jag till F.d Svinstian... och kolla in vad som komma skall bli bl a Görans nya kontor. Det är mycket arbete som där behövs. Ojoj, vilket jobb!

Nu ska ja packa för att sedan åka hemåt med nån buss vid 17.20/25-tiden. Aja, går vell vid 17.10 eller någe sånt skulle ja tro. Det är väldigt svårt att bara komma fram ens. Det är geggigt och dant. Usch. Inge mysigt alls.
Fint väder har det varit idag! Nice!!!

Känns sådär just nu. Bubuu. Vill ej riktigt åka hem...

Hare bra - iaf!!!


Vilken, åh - en sån dag!

Först & främst vill jag prisa Gud ty han ä den störste...

Vänner!!! Vad säger det ordet Dig?
För mig är det lite hett om öronen på den fronten just nu. Vi ska ge och ta, som mången säger.  Framförallt ska vi vårda om varandra, ha förståelse - känna medlidande och mycket därtill. Och ej trycka ner dem som försöker vara våra sanna vänner. Dessa är de dyrbarste. Vårda.
[...]

Min helg var brokig och rätt tröttsam... Som morgondagen gry idag, med sin trötta grådis, verka dagen redan fått sitt slut - om solen inte måhända titta fram. Vilken den ej gjorde.
Hade läkartid på Närpsykriatrin på Lindesbergs Lassarett kl.10.00 hos Staffan Ardesjö. Hade pga detta egentligen fått dispans från att komma till skolan, men plikten och en deadline fanns/finnes. Tog 11.32-TiB till Örebro och drog till skolan där jag skrev lite på mina Sångtexter... Luncha m Nifa kl.12.30-en 12.50. Gick till musiken och blev utlånad en bandspelare, vilken jag ska sjunga in mina sångtexter på m melodi - till PA:t. Tillbax upp till IVP och fick de engelska texterna fixade gramatiskt korrekt. Redigera. Kolla mailen lite fort. Forts att redigera.... skrev ut allt. Även det jag inte var klar med och åkte hemåt. 803: 15.05-ca15.45. Packa klart det sista. Stack raskt till KH-bussen mot Spannarboda. 16.13 åkte jag mot KH...
Och resten är historia!!!

Hare bra!!!

XOXO! 

Mina bloggar!

Vi har ju denna blogg och ännu en på metrobloggen.se.

http://jonnabrudensliv.blogg.se/
http://metrobloggen.se/Jonna88LovesLord/

Varså god och checka in den också!


Ha en trevlig helg

XOXO

Helg, nu kommer ja också...

Jotack, ska vell bli skönt med helg och såå skönt att bara få sova ut imorn. Blir vell till 15-tiden, eller någe. Återstår att se! Hehee :)

Dagen har varit seg.

Studierna har gått långsamt. Känns som om man inte kommer någonvart nu typ. A little stuck!!! Höhöö. Fast snart, strax, om ett tag, ett par dagar eller nån vecka har det vell förhoppningsvis löst sig.

Morr'n!

What an day!
Vakna strax innan radion satte igång. Inte hjälpte det ej. Håll på att somna om 2-5 min senare ändå. Känns nog som en typisk grej denna vecka. Eller, ja det återstår att se?!
När jag öppna fönstret ett tag senare och blicka ner mot Lindessjön, såg det ut att kunna bli en fin dag - med tom sol - och det kändes inte fruktansvärt kallt... Åt andra hållet såg det mindre lovande ut. Några få snöflingor föll...

Timman hemma gick och när jag satt och åt frukosten min såg jag snön komma ner mer och mer.

Oja, snön singlar ner mot marken, tätare och tätare allt eftersom. Vinden piskar en i ansiktet, där man fram gick eller stod. Och kylan, denna kalla bris. Hemsk och pinande i sin närvo. Oj, vilket väder man möttes av i morse. Det blev (ju) inte mindre - som vanligtvis när man åker neråt i landet - utan istället mer, mer snö, mer omfattande och tätare. Burr!!! Isigt kallt. Fast... Det ska bli varmare, igen, om nån dag eller så.

Denna onsdag är inte som alla andra onsdagar, som kommer och går. Idag ska vi ha en Transfer-eftermiddag på Karro, som börjar kl12.30-ca14.30 och det är Obligatoriskt för alla treor... Men hallå!? Jag är ju fyra, så hur ska jag göra då???
Går ändå på intro:t, den kan man gå på - även fast man ej går i någon klass längre. Fast sen blir det (ju) svårare. Då man ska gå tillsammans med sina klasser och ha föreläsning om "Konsten att söka jobb", av  föreläsare från olika företag/arbeten. Så hur ska man göra då? Inte vete ja!

Nu ska jag plugga vidare med PA:t, har endel att redigera och kanske ja, kanske ock sätta igång med den 2-3 åriga gamla Arbetsmiljörapporten igen. Vi får se?!

Hare bra!!!

 

Om bloggande, mornar och skola!

Kockoo... Nää, jag har inget gökur! Vaknar var morgon till min radio, P3, för det är niiiice att lyssna. Förut var det RixFm - MorgonZoo, men deras kanal kan jag INTE längre få in. Buhuu.

Sitter i skolan nu, sen 10.15, och pluggar, vilket innebär att jag för tillfället skriver/redigerar sångtexter och dessutom bloggar jag. Mitt PA - Projekt Arbete - går ut på att jag i huvudsak skriver ett musikalmanus, från ett kap15 i ungdomsromanen "Julias sång", av Jean Thesman.

[...]
Okej, när det gäller bloggandet så hade jag precis innan jag skaffade en blogg här, skaffat en på Metrobloggen.se, vilket jag glömde bort lösenordet till och maila dem för att få Det tillbax. Under tiden fixa jag denna blogg. Nu har jag alltså två bloggar... Upps!!! *Ler

Får se hur länge man blir kvar i skolan idag!?

Nu ska jag gå och luncha... Är hungrig. Kurr.
Efter lunchen behöver jag verkligen lägga i ett kol, nä glöd, och plugga på bättre. Har varit en lite trög morgon. Igår var en bra dag, på den fronten. Jaa, förutom den sista timmen - då jag var inne på Metrobloggen.

Hare bra!!!

Bara att vänta och se...

Nu borde jag egentligen ha dragit, för en 5-10 min sedan... för att kunna hinna med bussen 803:an hem. Fast här sitter ja ännu kvar. Kommer bli den sista från Individuella pogrammet av alla - lärare också, av att dra. Hahaa.
Lite surt är det. Vore skönt att åka och vila upp sig litegrann.

Aja, loggar in på msn-messanger och ser vad som sker.

XOXO

Välkommen till min nya blogg!

Detta är framsidan till mitt PA... Ett musikalmanus.

Jag är ett orginal, & du likaså...men denna bild är en kopia fr någon hemsida - som jag använder till mitt PA (Projekt Arbete) under mitt 4e (x) år på Karro.

Bloggen min, ska handla om mitt liv.

Hektiska dagar, då inget går bra.
Fina stunder, som om jag vore i himelriket.
Eller studer då allt känns kasst.
Om mina studier på Karro - Karolinska skolan, Örebro.
Om mitt jobb på KH (Kåfalla herrgård, c11km utanför Lindesberg) där jag bodde som barn.
Om min mor - som jag inte ska försöka hänga ut. höhöö
Eller då jag helt enkelt bara försöker få till det i mitt liv.
Kommer blogga under skoltid.
Mellan fritid/helg och jobb.
Då jag har tid!
M.M

Så välkommen, till mitt jonnabrudens liv.


Enjoy.

PS.Har även fått diagnoserna ADD (ADHD) och Autism, med tanke på icke-koncentration. Kan vara lite blåst. Fast jag FÖRSÖKER in i det sista, med lite allt möjligt.DS

Är troende!


RSS 2.0